Om oss

Vi er 3 kiropraktorer som jobber ved Kiropraktorklinikken i Holmestrand. Nedenfor finner du litt informasjon om oss.

Eli Magnesen - autorisert kiropraktor, MNKF

Eli er utdannet ved Palmer College of Chiropractic i USA og ble uteksaminert i 1984. Hun etablerte kiropraktorklinikken i Holmestrand i 1986 etter å ha tatt turnustjeneste og jobbet to år i Tromsø. Hun har også en Mastergrads utdanning i ultralyd-diagnostikk ved Bournemouth University i England (se mer informasjon under ultralydundersøkelser ). Eli har jobbet i 35 år som kiropraktor og deltar jevnlig på etterutdanning både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til å arbeide i klinikken har hun vært aktiv med i Norsk Kiropraktorforening i mange år for å utvikle faget og arbeide for integrering av kiropraktikk i norsk helsevesen. Hun var leder av foreningen i 4 år. De siste 7 årene har hun vært leder for forskningsstiftelsen ”Et liv i bevegelse” som har som formål å øke kunnskap og initiere forskning omkring muskel skjelett plager.

 

Tine Tandberg Holt - autorisert kiropraktor, MNKF

Tine er utdannet kiropraktor ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England 2011. Dette er en 5-årig mastergrad på universitetsnivå. Hun har jobbet som kiropraktor i Elverum hvor hun har fått erfaring med behandling av folk i alle aldre. og blant annet håndballspillere på toppnivå. Hun har spesielt interesse for behandling av barn. Tine er oppvokst her i Holmestrand i et aktivt miljø og har blant annet spilt fotball i mange år. Hun har også vært fotballtrener for jenter 15/16-år, før hun dro til England. Hun flyttet hjem til Holmestrand sommeren 2013 og begynte da å jobbe ved Kiropraktorklinikken Holmestrand. Tine har i tillegg videreutdanning innen tørrnålteknikk(dry needling), og bruker dette ofte i behandlingene av pasienter der det er nødvendig. Hun også tatt ekstra kurs innenfor rehabilitering og ekstremitetsbehandling (håndledd, albue, skulder, hofte, knær, ankel)

 

Lene Faannessen - autorisert kiropraktor, MNKF

Lene Faannessen

Lene Faannessen

Lene er utdannet fra Syddansk universitet Odense Danmark i 2012 . Her er kiropraktorstudiet integrert med medisinutdannelsen.  Under studiet fikk hun erfaring fra sykehus ved Rygcenter Syddanmark sygehus Lillebælt som utreder og behandler kroniske rygg og nakkepasienter. Videre har hun jobbet 3 år i tverrfaglig behandlingsklinikk, Klinikk for alle Majorstuen samt 2 år på Grini kiropraktikk og helse i Bærum.

 Lene har tatt videreutdannelse i ekstremiteter  (CCEP) for å kunne gå i dybden på utredning og behandling av muskel/skjelettlidelser i armer og ben samt kjeve. 

Hun er spesielt interessert i svimmelhet og fotproblematikk og jobber mye med å finne årsaken til nedsatt funksjon ved en helhetlig tilnærming.

Behandlingsformer Lene bruker: 

Manipulasjon

IMS (tørrnåler)

IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization

Myofaciel release teknikker (bindevev)

Funksjonell trening

Såletilpasning

Lene er har vokst opp på Voss samt oppholdt seg store deler av oppveksten i Vestfold. Hun brenner for all form for brettsport og har mange års erfaring fra Håndballbanen.